Mijncloudoffice.nl biedt veilig en vertrouwd alternatief voor office in de cloud

Arnhem, 13 juli 2017. Mijncloudoffice.nl is de nieuwe oplossing voor gemakkelijk en flexibel werken in de cloud, zonder compromissen op het gebied van veiligheid, privacy en duurzaamheid. Alle software en opslag van mijncloudoffice.nl staan op servers in Nederland, buiten de invloed van buitenlandse leveranciers en instellingen. Mijncloudoffice.nl ondersteunt alle bekende bestandsformaten en functies in teams met een omvang van klein tot zeer groot.

Rond bestaande diensten voor werken met office in de cloud bestaat veel onzekerheid, vanwege opslag en ook software op servers in het buitenland. Ook de regelgeving is onzeker. Veel organisaties zijn daarom huiverig om met documenten in de cloud te werken. Of kunnen het eigenlijk niet vanwege regels op het gebied van privacy.

Mijncloudoffice.nl biedt niet alleen een oplossing voor vertrouwd en veilig in de cloud werken. De oplossing zorgt ook voor duurzaamheid van de gegevens en documenten. Het werken met open documentstandaarden wordt volledig ondersteund, zodat de toegang tot documenten, ook in de verre toekomst, maximaal is gegarandeerd. Veranderingen door een softwareleverancier in beleid of van bestandsformaten kunnen dat niet meer beïnvloeden.

Mijncloudoffice.nl is een initiatief van Nou&Off, het Nederlandse bedrijf dat bekend is van ondersteuning van LibreOffice en Collabora Office. De dienst wordt gerealiseerd met de producten Nextcloud en Collabora Online.

De initiatiefnemer van mijncloudoffice.nl, Cor Nouws, zegt: “Door de combinatie van deze bewezen software bieden we een unieke office in de cloud oplossing aan, waarbij de gebruikers volledige controle hebben over hun eigen bestanden. Onze dienst draait uitsluitend op Nederlandse servers, met een ISO-gecertificeerde hosting-partner en, ook belangrijk, de opslag is met 100% Nederlandse windstroom. We hebben er veel vertrouwen in want we weten dat de gebruikers erg tevreden zijn met de oplossingen en ondersteuning die we met onze partner Collabora bieden.”

Collabora levert zakelijke versies van het populaire LibreOffice, dat met meer dan 120 miljoen gebruikers wereldwijd de best gewaardeerde productiviteits-office-suite is voor zowel op Mac OS X, Windows en Linux.

“We hebben veel partners, maar het werken met mijncloudoffice.nl is een speciaal genoegen voor ons” zegt Michael Meeks, General Manager bij Collabora Productivity, “hun combinatie van een grote kennis van het product, hun passie, en de rijkdom van hun op Collabora Online gebaseerde aanbod voor organisaties en bedrijven is uniek.”

Mijncloudoffice.nl is beschikbaar voor organisaties van 2 tot 100.000 gebruikers. Alle bekende bestandsformaten worden ondersteund en het biedt functies als gezamenlijk werken, synchroniseren en een perfecte weergave van de documenten bij het werken in de cloud. Gecombineerd werken met lokaal geïnstalleerde office-software kan uitstekend met zowel de traditionele commerciële als met open source varianten.

Meer informatie:

Cor Nouws, initiatiefnemer, cno@mijncloudoffice.nl
Lenny Horstink, Collabora Productivity, lenny.horstink@collabora.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *