Daarom

Overal efficiënt en veilig met uw bestanden werken en samenwerken in de cloud.  Waarom spannen wij ons in om dat voor u mogelijk te maken?

  • Vertrouwde hosting en 100% windstroom
  • Onafhankelijk
  • Voor ál uw office-documenten een goede weergave
  • Samenwerken in de cloud en overal bij de hand
  • Duurzaam met open standaarden
  • Voordelig en flexibel
  • Krachtig, betrouwbare, veilige software
 Mijncloudoffice.nl valt volledig onder Nederlandse wetgeving. Opslag, desgewenst versleuteld, en alle software zijn geheel op Nederlandse servers. De ISO-gecertificeerde hosting draait op 100% Nederlandse windstroom.
Met mijncloudoffice.nl bent u onafhankelijk van Amerikaanse software en invloeden. U kunt de service inzetten zoals dat u het beste past. Als aanvullende dienst, voor een deel van uw bestanden of taken, of met de volledige opslag in de cloud.
Werken aan méér soorten office-documenten dan in enig ander (online) office-pakket. Daarbij ziet u de documenten zoals ze zijn: echt WYSIWYG. Ook het veranderen van bijvoorbeeld afbeeldingen kan gewoon en geeft geen verrassingen. Het aantal online beschikbare functies wordt nog regelmatig uitgebreid.
Met mijncloudoffice.nl heeft u uw office-omgeving overal bij de hand. Makkelijk samenwerken in de cloud. Ook met meerderen gelijktijdig in een document. U kunt aan anderen, ook als ze geen account bij mijncloudoffice.nl hebben, toestemming geven voor het lezen of bewerken van documenten.
Mijncloudoffice.nl biedt u de zekerheid van het werken met open documentstandaarden: geen last van ‘nieuwe versies’ die een softwarebedrijf verzint, en óók in de verre toekomst controle hebben over de eigen documenten.
Mijncloudoffice.nl is een voordelige én flexibele oplossing, van 1 tot 20.000 gebruikers en méér, waarbij naar wens support op maat beschikbaar is. Integratie met de volledige desktop-suite is eenvoudig. U kunt zelf de strategie bepalen van het gebruik van de cloud: ter ondersteuning voor bepaalde taken of als volledige basis.
Gebouwd met de kracht van wereldwijde opensourcesoftware-gemeenschap. Dat betekent betrouwbare, veilige software. En een productiviteits-officepakket dat ook op de desktop naar uw keuze – Windows, Mac OS X of Linux – ruime mogelijkheden biedt.

U krijgt van ons een demo-account om vier weken vrijblijvend te proberen!