Daarom

Overal efficiënt en veilig met uw bestanden werken en samenwerken in de cloud.  Waarom spannen wij ons in om dat voor u mogelijk te maken?


Vertrouwde hosting en 100% windstroom

 Mijncloudoffice.nl valt volledig onder Nederlandse wetgeving. Opslag, desgewenst versleuteld, en alle software zijn geheel op Nederlandse servers. De ISO-gecertificeerde hosting draait op 100% Nederlandse windstroom.

Onafhankelijk

Met mijncloudoffice.nl bent u onafhankelijk van Amerikaanse software en invloeden. U kunt de service inzetten zoals dat u het beste past. Als aanvullende dienst, voor een deel van uw bestanden of taken, of met de volledige opslag in de cloud.

Voor ál uw office-documenten een goede weergave

Werken aan méér soorten office-documenten dan in enig ander (online) office-pakket. Daarbij ziet u de documenten zoals ze zijn: echt WYSIWYG. Ook het veranderen van bijvoorbeeld afbeeldingen kan gewoon en geeft geen verrassingen. Het aantal online beschikbare functies wordt nog regelmatig uitgebreid.

Samenwerken in de cloud en overal bij de hand

Met mijncloudoffice.nl heeft u uw office-omgeving overal bij de hand. Makkelijk samenwerken in de cloud. Ook met meerderen gelijktijdig in een document. U kunt aan anderen, ook als ze geen account bij mijncloudoffice.nl hebben, toestemming geven voor het lezen of bewerken van documenten.

Duurzaam met open standaarden

Mijncloudoffice.nl biedt u de zekerheid van het werken met open documentstandaarden: geen last van ‘nieuwe versies’ die een softwarebedrijf verzint, en óók in de verre toekomst controle hebben over de eigen documenten.

Voordelig en flexibel

Mijncloudoffice.nl is een voordelige én flexibele oplossing, van 1 tot 20.000 gebruikers en méér, waarbij naar wens support op maat beschikbaar is. Integratie met de volledige desktop-suite is eenvoudig. U kunt zelf de strategie bepalen van het gebruik van de cloud: ter ondersteuning voor bepaalde taken of als volledige basis.

Krachtig, betrouwbare, veilige software

Gebouwd met de kracht van wereldwijde opensourcesoftware-gemeenschap. Dat betekent betrouwbare, veilige software. En een productiviteits-officepakket dat ook op de desktop naar uw keuze – Windows, Mac OS X of Linux – ruime mogelijkheden biedt.

U krijgt van ons een demo-account om vier weken vrijblijvend te proberen!