Zo werkt het

Overal efficiënt en veilig met uw bestanden werken en samenwerken. Mijncloudoffice.nl maakt dit voor u mogelijk door de combinatie van Collabora Online en Nextcloud. Dat zijn naar onze mening de perfecte producten voor deze oplossing. Collabora Online is de online-versie van  Collabora Office, de zakelijke versie van LibreOffice.

LibreOffice, Collabora Office

LibreOffice is de best gewaardeerde office-software voor alle typen computers en ondersteunt nagenoeg alle bestandsformaten. Regelmatig zijn er nieuwe versies met nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. LibreOffice kent een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar en heeft wereldwijd meer dan 120 miljoen gebruikers.
Mijncloudoffice.nl is uitstekend te combineren met het gebruik van lokaal geïnstalleerde office-pakketten. Voor zakelijk gebruik adviseren wij Collabora Office (LTS, met SLA).

Nextcloud

Nextcloud is de veilige online werkruimte, gericht op de gebruiker en op het eigen beheer. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor file-sharing, synchroniseren, zoeken, security, enzovoorts.

Beide zijn het top klasse opensource-producten die u mág gebruiken én die niet uw vrijheid om zelf te kiezen hoe en waar u werkt, en waarmee u dat doet, zullen inperken.

Onafhankelijk door open standaarden en open source

Met open documentstandaarden kunt u altijd zeggenschap over uw eigen documenten houden. In mijncloudoffice.nl kunt u met die standaarden al uw werk doen. Maar u gebruikt ook moeiteloos bestanden in bijvoorbeeld de Microsoft-formaten.

Mijncloudoffice.nl is gebouwd op CollaboraOffice en Nextcloud, wat zowel vrijheid als inbreng waarborgt. Opensource-software bestaat dankzij samenwerking en de inbreng van gebruikers. Voor de makers van opensource-software zijn zekerheid voor gebruikers en vrijheid basiswaarden.
Met mijncloudoffice.nl bent u niet afhankelijk van software die ten koste gaat van uw vrijheid of privacy. Er wordt geen gebruik gemaakt van software van Amerikaanse bedrijven, die draait in of werkt via Amerika of onder de invloed van Amerikaanse overheidsdiensten kan vallen.

Groot of klein .. vraag nú meer informatie

We bieden mogelijkheden voor grote en kleine bedrijven, met veel of beperkte eisen. Vraag vandaag nog een test-account of een offerte aan.